TARERIKAS - VIENAS IŠ SEKAMIAUSIŲ TINKLARAŠČIŲ LIETUVOJE!

Filmai, kuriuos rekomenduoju pažiūrėti


Būna kartais tie vakarai, per kurios nieko nenuveikiame, o tiesiog esame įlipę į telefonus. Nieko nesugalvojame ką veikti... Būna tų vakarų ir man, bet aš dažniausiai žiūriu filmus, ką ir jums siūlau daryti. Telike turiu tik kelias mėgstamas  laidas, kurios rodo tik kartą per savaitę, o kitą šlamštą pvz.: Indiški serialai ir pnš. tiesiog nežiūriu, ir net nežinau kam ir kodėl jie įdomūs. Tad šiandiena aš jums pasiūlysiu savo rekomendacijas. 


1. NERVE. DRĄSOS ŽAIDIMAS. (veiksmo)
   
Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius, nutrūktgalviškiausius, beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kuo užduotis sudėtingesnė, tuo didesni pinigai. Kas juos sumoka? Tokie pat žmonės kaip tu, žiūrintys tavo nuotykius. Skamba įdomiai ir patraukliai, tiesa? Koledžo naujokė Vy (aktorė Emma Roberts) iš pradžių abejoja, ar šis sumanymas geras. Bet draugėms ėmus kalbėti apie tai, kad ji niekad nerizikuoja, Vy pasiryžta išbandyti „NERVE“. Vos užsiregistravusi gauna pirmąją užduotį: pabučiuoti nepažįstamą vaikiną. Už tai jos sąskaita pasipildytų šimtu dolerių. Sukaupusi visą drąsą, mergina bare įsisiurbia į lūpas pirmą kartą matomam vaikinui (akt. Dave‘as Franco). Užduotims sudėtingėjant, auga ir laimima suma. Praleisti su pabučiuotu vaikinu vakarą mieste. Apsilankyti prabangioje parduotuvėje. Pavogti iš jos rūbų. Merginai ir jos žaidimo partneriui ima darytis truputį neramu. Ir ne be reikalo. Užduotys tampa vis pavojingesnės, o anoniminiai žaidimo stebėtojai pamažu perima merginos gyvenimo kontrolę.     

ŽIŪRĖTI FILMĄ

2. TAMSUS DANGUS (siaubo)

Leisė ir Danielis Baretai su dviem savo mažamečiais sūnumis Džesiu ir Semu gyvena ramų priemiesčio šeimos gyvenimą su savais džiaugsmais ir rūpesčiais. Ir yra laimingi. Kol vieną dieną dangus virš jų galvų ima tamsėti.

Vieną naktį netikėtai atsibudusi Leisė virtuvėje aptinka visišką netvarką: plačiai atidarytos galinės namo durys, taip pat atviras šaldytuvas, o jame buvę produktai išdrabstyti ant grindų. Sutuoktiniai nusprendžia, kad į namus įsilaužė koks nors miško gyvūnas. Keista tik, kad mėsa, buvusi šaldytuve, visiškai nepaliesta. Netrukus keistas naktinis incidentas užmirštamas, tačiau po kelių dienų vėl naktį atsikėlusi Leisė aptinka ant virtuvės stalo, kėdžių, grindų ir spintelių tvarkingai į krūveles sudėliotus konservus ir maisto paketus. Iš karto po to, kitą naktį name įsijungia signalizacija. Visi langai ir durys uždaryti, tuo tarpu saugos tarnybos pultas rodo, kad pro visus namo įėjimus buvo įsilaužta tą pačią akimirką.


ŽIŪRĖTI FILMĄ


3. KATASTROFIŠKAI NESĖKMINGAS FILMAS (komedija)

Kiek žiūriu - tiek žvengiu.  Pasižiūrėjus filmą tikrai galima pasakyti, kad jis nesėkmingas, bet labai labai juokingas.

Vieną visai negražią ir nelaimingą dieną Žemę ištinka siaubingos nelaimės - pasipila meteoritų lietus.  Išsilieja potvyniai, prasideda žemės drebėjimai, pakyla potvyniai, prasideda žemės drebėjimai, pakyla uraganai... Saujelė draugų ryžtasi drąsiai stoti į kovą su visais sunkumais.

ŽIŪRĖTI FILMĄ


4. BLOGAS SENELIS (komedija)

"Jackass" komanda pristato naują iššūkį kino pasauliui! Šį kartą patrakusi komanda savo pokštus krės keliaudama per visą Ameriką! Johnny Knoxville'as taps 86 metų pašėlusiu seneliu Irvingu Zismanu, kuris kartu su 8-mečiu anūku keliauja per Ameriką. "Jackass" komanda žada nutrūktgalviškiausią kelionę užfiksuotą slapta kamera. Tokios dar nematėte. Savo kelyje komanda sutiks striptizo šokėjus vyrus, mirusios šeimos nario gedinčius artimuosius, piktus baikerius, sudalyvaus mergaičių grožio konkurse bei sukurs begalę kurioziškų situacijų. Tikri žmonės, netikrose situacijose žada pašėlusią metų komediją!

ŽIŪRĖTI FILMĄ

5. OPERACIJA: BALTOSIOS PUPYTĖS (komendija)

Juodaodžiai FTB agentai gauna užduotį apsaugoti seseris blondines Tifani ir Britani nuo galimo pagrobimo. Norėdami išsiaiškinti tikruosius nežinomų nusikaltėlių kėslus, jie nusprendžia apsimesti seserimis ir vietoj jų dalyvauti vakarėlyje.

ŽIŪRĖTI FILMĄ


TARERIKAS 2017


*******
Kokie yra jūsų mėgstamiausi filmai? Lauksiu jūsų rekomendacijų komentaruose!

Nepamiršk pasidalinti mano rekomenduojamais filmais su savo draugais:   DALINTIS

Sekite mane Instagrame ir Facebooke
*******



Teikia „Blogger“.